Maaliskuu saapui, kevät saa ja filkkarit ovat taas täällä. Elokuva välineenä -tapahtumassa Hällä-teatterissa päästään festariviikon torstaina näkemään Pirkanmaan elokuvakeskuksen työpajojen satoa.

Kello 10 alkaen teatteri Hällässä Ihmiset liikkeellä -näytöksessä pääosissa ovat kotouttavat toimijat, maahanmuuttajat sekä heille suunnatut työpajat. Näytöksen elokuvissa nähdään miten eläkkeellä olevat vapaaehtoistyöntekijät opettavat kieltä, auttavat kotiasioissa ja järjestävät läksy-parkkia. Muissa elokuvissa kurkistetaan muun muassa nuorten maahanmuuttajien arkeen Mäntässä ja pohditaan miten kaupunki-viljely, arkkitehtuuri, teatteri tai elokuva taipuvat kotouttaviksi välineiksi. Elokuvanäytös kestää noin 1,5 tuntia ja tiedot näytöksestä päivittyvät täällä.

Elokuvien lisäksi tilaisuudessa tullaan näkemään pieni maistiainen yhteistyökumppanimme Ryhmäteatterin Ryhmisnuorten tulevasta produktiosta FOMO – Fear Of Missing Out, joka saa ensi-iltansa toukokuussa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy joten sitäkin lämpimämmin tervetuloa!

Hankkeeseen liittyvästä seminaarista voi lukea lisää englanninkielisestä blogistamme ja kuratoituun Ihmiset liikkeellä -näytökseen voi ostaa lippuja täältä.