Euro Connection on eurooppalaisten lyhytelokuvien yhteistuotantofoorumi, jossa valitut tuottajat neljästätoista eurooppalaisesta maasta pääsevät esittelemään hankettaan tuotantoyhtiöille, rahoittajille ja televisioyhtiöille. Suomalaisten tuotantojen haku Euro Connectioniin tapahtuu Tampereen elokuvajuhlien kautta. Hakemusten deadline on 20.10.2019.

Eurooppalaisten lyhytelokuvien yhteistuotantofoorumi Euro Connection järjestetään 4.–5.2.2020 Clermont-Ferrandin lyhytelokuvajuhlien yhteydessä. Mukaan voi hakea alle 40-minuuttisella projektilla, jolla on jo osittainen rahoitus ja jonka kuvaukset/tuotanto alkaa aikaisintaan kesäkuussa 2020. Hakemalla Euro Connectioniin tuottajat sitoutuvat osallistumaan tapahtumaan, mikäli valinta kohdistuu heidän projektiinsa.

Valitut tuottajat kutsutaan Euro Connectioniin pitsaamaan projektiaan sekä osallistumaan business- ja verkostoitumistilaisuuksiin. Tuottajille tarjotaan 160€ matka-avustus, majoitus 4 yöksi ja ateriat sekä ilmainen akkreditointi festivaalin Short Film Marketiin.

Hakulomake ja tarkemmat ohjeet löytyy tästä.

Lisätietoja: Juhani Alanen | juhani.alanen@tff.fi