Tampereen elokuvajuhlat on Suomen vanhin ja yksi maailman arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Elokuvajuhlat on Oscar ja Bafta qualified festivaali. European Film Academy arvostaa Tampereen Euroopan toiseksi merkittävimmäksi lyhytelokuvajuhlaksi.

Elokuvajuhlat tuo vuosittain yleisölle nähtäväksi yli 400 elokuvaa ja Tampereelle saapuu elokuva-alan ammattilaisia eri puolilta maailmaa tutustumaan suomalaiseen elokuvaan ja verkostoitumaan suomalaisten elokuva-alan toimijoiden kanssa. Elokuvanäytösten lisäksi festivaalilla järjestetään erilaisia seminaareja, keskusteluja sekä verkostoitumistilaisuuksia. Tampere on tärkeä kohtaamispaikka elokuva-alan opiskelijoille ja ammattilaisille. 

Elokuvajuhlat on yleisötapahtuma, joka kerää katsojia ympäri Suomen. Juhlille akkreditoituu vuosittain n. 600 vierasta, joista ulkomaalaisia on n. 150. Heistä suurin osa on muiden festivaalien, TV-kanavien, tiedotusvälineiden sekä erilaisten organisaatioiden edustajia sekä elokuvaohjaajia.  Vuonna 2018 festivaalin elokuvissa kävijöiden määrä oli n. 12000 henkilöä ja kokonaiskävijämäärä oli lähes 25.000. 

Festivaali järjestetään 49. kerran 6-10 maaliskuuta 2019.

Etsimme innostuneita ja avoimin mielin varustautuneita kavereita toimistotiimiimme tekemään vuoden 2019 festivaalia. Hyvä mahdollisuus nähdä kansainvälisen festivaalin tapahtumatuotannon laaja kirjo. Työkielenä on sekä suomi että englanti eli edellytyksenä kummassakin sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen. Perus ATK-taidot on oltava hallinnassa. Työtehtäviä suoritetaan sekä yksilönä että ryhmässä. Työn suorituspaikka on Elokuvajuhlien toimisto Tampereen keskustassa. Työ on täysipäiväistä ja työsuhde on määräaikainen. Työsuhteen kesto tehtävästä riippuen aikavälillä marraskuu 2018 – maaliskuu 2019.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Tampereen elokuvajuhlilla, lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen filkkarit2019@tff.fi, laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävän nimike. Hakuaika päättyy maanantaina 20.8.

Etsimme määräaikaisia työntekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

OHJELMISTOKOORDINAATTORI
työtehtäviin kuuluu mm. elokuvien esityssopimusten tekeminen, elokuvamateriaalin toimitus painotuotteisiin, elokuvien tekstityksen organisointi, esityskopioiden kuljetus/hallinnointi ja tiivis yhteistyö esitystekniikan kanssa.

TAPAHTUMAKOORDINAATTORI
työskentelee niin Industry- kuin yleisötapahtumien parissa, joihin kuuluu mm. seminaareja, keskustelutilaisuuksia, näyttelyitä ja bileitä.

TUOTANTOKOORDINAATTORI
monipuolisia tuotannollisia tehtäviä mm. tilavaraukset, staffilaisten rekrytointi, esitystekniikan organisointi, festivaalitilojen rakennus sekä logistiset asiat.

VIERASKOORDINAATTORI
työtehtäviin kuuluu mm. vieraiden kutsuminen, lentojen ja majoituksien järjestäminen, alan ammattilaisten akkreditoinnista huolehtiminen ja tiivis yhteistyö festivaalin aikaisen vierasinfon kanssa.

VIESTINTÄKOORDINAATTORI
työtehtäviin kuuluu mm. tiedotus niin medialle kuin yleisölle, nettisivujen hallinnointi/päivitys (WordPress), somekanavat ja mediakontaktointi.

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI
työtehtäviin kuuluu mm. tarjouspyynnöt, yhteistyökumppaneiden kanssa näkyvyysasioiden viimeisteleminen, täsmämarkkinointi, painotuotteiden organisointi sekä taittohommien (InDesign) hallinnointi.