Toimistotiimi tarvitsee lisää apua eli etsimme harjoitteluun assistentteja koordinaattorien avuksi. Assistentit ovat tärkeä osa toimiston kokonaisuutta ja pyrimme tarjoamaan sellaisen harjoittelupaikan, jossa pääset oikeasti töihin ja näin ollen opit ja näet kansainvälisen tapahtumatuotannon laajan kirjon.

Tampereen elokuvajuhlat on Suomen vanhin ja maailman yksi kolmanneksi suurimmista ja arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista. Festivaali järjestetään 49. kerran 6-10 maaliskuuta 2019.

Jos sinulla on avoin mieli, innostus ja halu oppia, olet se mitä haemme. Työkielenä on sekä suomi että englanti eli edellytyksenä kummassakin kielessä sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen. Perus ATK-taidot on oltava hallinnassa. Työtehtäviä suoritetaan sekä yksilönä että ryhmässä. Työn suorituspaikka on elokuvajuhlien toimisto ja työaika on sopimuksesta riippuen n. 30h/vk. Työsuhteen kesto tehtävästä riippuen aikavälillä joulukuu 2018 – maaliskuu 2019.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Tampereen elokuvajuhlilla, lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen filkkarit2019@tff.fi, laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävän nimike. Hakuaika päättyy 15.10.

Etsimme assistentteja määräaikaisiin työtehtäviin seuraavasti:

OHJELMISTOASSISTENTTI
Avustaa ohjelmistokoordinaattoria elokuvaohjelmiston parissa (esitysluvat, painomateriaali, esityskopiot, kuljetus) sekä tapahtumakoordinaattoria tapahtumajärjestelyissä (sopimusasiat, aikataulutus, viestintä). Monipuolisia työtehtäviä joissa tarkkuus on kaiken a ja o.

VIESTINTÄASSISTENTTI
Avustaa viestintäkoordinaattoria niin tiedotukseen kuin markkinointiin liittyvissä asioissa. Työnkuva sisältää mm. kuvankäsittelyä (Photoshop), taittohommia (InDesign), nettisivujen (WordPress) ja somekanavien (Facebook, Instagram, Twitter) päivittämistä. Tekstin tuottaminen sekä InDesign osaaminen lasketaan eduksi!

TUOTANTOASSISTENTTI
Avustaa tuotantokoordinaattoria hyvinkin monipuolisissa työtehtävissä mm. tilavaraukset, staffin rekrytointi, moninaisen kaluston hommaaminen, aikataulutukset, logistiikka. Tuotantoassistentin tehtävä on oiva mahdollisuus tutustua laajasti festivaalin järjestelyihin kulissien takana.

VIERASASSISTENTTI
Avustaa vieraskoordinaattoria mm. kutsuissa, akkreditoinnisssa, matka- ja majoitusjärjestelyissä sekä vieraiden henkilökohtaisten aikataulujen tekemisessä. Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin!