S-Etukortilla loistoetuja

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Tampereen elokuvajuhlat tarjoavat S-ryhmän asiakasomistajille tuntuvia etuja tämän vuoden verkkofestivaalilla. Edut voi käydä lunastamassa S-Etukorttia näyttämällä Tampereen elokuvajuhlien Festival Shopista 3.–14.3. (suljettu sunnuntaina 7.3.).

Edut S-Etukortilla:
  • S-Etukortilla asiakas voi lunastaa yhden ilmaisen lipun mihin tahansa Festhome TV:ssä esitettävään Tampereen elokuvajuhlien näytökseen. Lipun voi käyttää Festhome TV -palvelussa 10.–21.3. välisenä aikana. Kun lippukoodi syötetään palveluun, katseluoikeus on voimassa 24 tuntia, minkä aikana näytöksen voi katsoa useita kertoja. Festhome TV toimii englanniksi ja sen käyttö edellyttää kirjautumisen. Edun voi lunastaa vain Koskikeskuksen Festival Shopista S-etukorttia näyttämällä.
  • S-Etukortilla voi lunastaa ilmaisen lipun myös Själö – Island of Souls -näytökseen, joka esitetään Keikalla.fi -alustalla suorana lähetyksenä keskiviikkona 10.3. klo 21.00–23.00 Näytöksessä on Lau Nau:n livesäestys, ja näytöksen voi katsella vain yhden kerran esityshetkellä. Myös tämän palvelun käyttö edellyttää kirjautumisen. Tämän edun voi lunastaa Festival Shopista ja verkossa Lippu.fi:n sivuilta.

Festival Shop

Kauppakeskus Koskikeskuksen keskusaukio
Hatanpään valtatie 1, Tampere

Aukioloajat:

3.–6.3. klo 11–19
8.–14.3. klo 11–19

Noudatamme Festival Shopissa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yleisiä koronaohjeistuksia. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään sairastamiseen viittaavia oireita.