Location Manager -keskustelupaneeli

TO 10.3. | 10:00–11:30 | FESTIVAALIKESKUS; STAGE & YOUTUBE | SUOMEKSI | AKKREDITOITUNEILLE VAPAA PÄÄSY

Kansainvälisten ja suurten kotimaisten tuotantojen määrä on kasvussa ja samaan aikaan elokuva- ja tv-alalla on pula osaavista kuvauspaikkajärjestäjistä. Mitä kuvauspaikkajärjestäjän työhän kuuluu? Mikä on kuvauspaikkajärjestäjien rooli tuotantojen sijoittumisessa? Mistä syntyy kansallinen ja kansainvälinen kilpailuetu tuotantojen silmissä?
Näihin kysymyksiin ja panelistien kiinnostaviin uratarinoihin syvennytään kuvauspaikkajärjestäjille suunnatussa keskustelutilaisuudessa.
Tapahtuman järjestää Film Tampere yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tredun kanssa.
Tapahtuma on osa TAMKin kuvauspaikkajärjestäjien täydennyskoulutuksen sisältöä.

Panelistit:

 

Kimi Seppänen, location scout. Kimin mittava ura kuvauspaikkajärjestäjänä on vailla vertaa. Kimi on työskennellyt monipuolisesti kotimaisten ja kv-tuotantojen kanssa ja tuntee ammatin monet puolet. Kimi työskentelee nykyään Valofirmassa location scouttina.

Veeda Kangas, location manager. Veeda on työskennellyt jo yli viiden vuoden ajan kuvauspaikkajärjestäjänä monissa kotimaisissa menestystuotannoissa ja tuntee vankkumatonta rakkautta kuvauspaikkajärjestäjän ammattia kohtaan. Veeda työskentelee alalla freelancerina.

Ville Rissanen, location manager. Villen ammattiura alalla on käynnistynyt alun perin sisältöjen parissa, mutta viime vuosien aikana Ville on vahvistanut ammatillista osaamistaan kuvauspaikkajärjestäjänä. Ville on yrittäjä tamperelaisen Obscure Entertainment – tuotantopalveluyrityksen takana.  

Keskustelua moderoi Fanny Heinonen Film Tampereelta. Fanny työskentelee Business Tampereella av-alan asiantuntijana sekä TAMKin kuvauspaikkajärjestäjän täydennyskoulutuksen yhtenä kouluttajana ja uravalmentajana. Fanny on TAMKin alumni ja työskennellyt av-alalla vuodesta 2014.