DDD60-hanke

Tampereen elokuvajuhlat on mukana kansainvälisessä DDD60-hankkeessa, jonka tavoite on kehittää VR-sisältöjen jakelumahdollisuuksia elokuva- ja TV-ammattilaisten käyttöön. DDD60:n puitteissa elokuvajuhlat tuottaa VR-aiheista ohjelmaa myös tulevalle festivaalille maaliskuussa 2017.

Hanke on käynnissä vuoteen 2018 saakka. DDD60:n vetäjä on saksalainen elokuvien jakelualusta reelport GmbH. Muut partnerit ovat Spin Digital Video Technologies GmbH (Saksa), Sheffield Doc/Fest (Englanti), Sunny Side of the Doc (Ranska) ja Cannesin elokuvajuhlien film market Marché du Film (Ranska).

DDD60-hanke on saanut tukea Euroopan Unionin Horizon 2020 – tutkimus ja innovaatio-ohjelmalta
avustussopimus No 732717 mukaisesti.

 

Tampere Film Agency

Tampere Film Agencyn tavoitteena on tarjota yksi osoite, josta löytyy laadukkaita suomalaisia lyhytelokuvia näytöksiin. Autamme elokuvantekijöitä löytämään oikeanlaista näkyvyyttä elokuville sekä kansainvälisiä elokuvafestivaaleja ja muita tahoja löytämään elokuvat.

Agencyn takana on Tampereen elokuvajuhlat, yksi vanhimmista ja arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista. Vahvuutenamme on vuosikymmenien kokemus, tietotaito ja kansainväliset verkostot, ja taustamme ansiosta ymmärrämme niin elokuvantekijöiden kuin elokuvien esittäjien tarpeet.

Lisätietoja tästä.

#tamperefilmagency #tamperefilmfestival