Aila Dündar-Järvinen
Herastuomari, Tampereen kaupunginvaltuutettu. Edustaa hallituksessa Tampereen kaupunkia.
”Olen ollut koko ikäni intohimoinen elokuvien katselija. On ilo ja kunnia kuulua yhtenä toimijana tähän ammattitaitoista ja laadukasta elokuvakulttuuria tuottavaan yhteisöön.”

Liina Härkönen
Kääntäjä, luokittelija, kulttuurialan häröilijä, Pirkanmaan elokuvakeskuksen hallituksen puheenjohtaja, Doc Lounge Tampereen klubiemäntä.
”Pidän elokuvista, jotka onnistuvat herättämään tunteita ja ajatuksia turvautumatta kliseisiin tai joutavaan vatvomiseen.”

Wäinä Järvelä
Yrittäjä, muusikko. Edustaa hallituksessa Tampereen kaupunkia.
”Pohjoismainen ja slaavilainen elokuva puhuttelee synkkyydellään ja äänimaisemat nousee ensiarvoisiksi, kun olen niin sanoakseni allerginen huonolle äänelle.”

Jukka-Pekka Laakso
Tampereen elokuvajuhlien festivaalijohtaja, Pirkanmaan elokuvakeskuksen toiminnanjohtaja.
”Kun elokuvia katsoo paitsi huvitukseksi ja maailmankuvan rakennusaineiksi, myös työnä, elokuvan lyhyys tai oikeammin käytetyn ajan tehokas käyttö on asia jota arvostan elokuvissa. Paitsi, että jotkut elokuvat ovat hyviä juuri siksi, että ne ovat niin hitaita.”

Riina Mikkonen
Kulttuurialan sekatyöläinen. Tampereen elokuvajuhlien ohjelmistosuunnittelija vuodesta 2006.
“Onnistunut seitsemäs taide, elokuva, saa meidät ymmärtämään, unohtamaan ja muistamaan.”

Raimo Silius
Tampereen elokuvajuhlien perustajajäsen 1968, elokuvajuhlien hallituksen jäsen vuodesta 1983.
”Jotta elokuvalla olisi tulevaisuus, sen menneisyys ei saa kuolla.” – elokuvallinen motto Éric Rohmerin sanoin.

Ulla Simonen
Tuottaja tuotantoyhtiö MADEssa, mentori ja tutor erilaisissa koulutusohjelmissa.
”Kiinnostuin elokuvista mediataiteen kautta ja siksi pidän elokuvista, joiden muodossa on jotain uutta. Työkseni tuotan elokuvia, jotka pyrkivät haastamaan lajityyppinsä, tutoroin erilaisissa koulutusohjelmissa ja konsultoin festivaali- ja tuotantostrategioissa. Peräänantamattomuudestani kertoo se, että kannatan Huuhkajia. Intohimoisesti.”

Sari Volanen
Ylen tuottaja, päävastuualueena lyhytelokuvat ja Uusi Kino-ohjelmiston tuottaminen Teema-kanavalla.
”Elokuva on minulle tärkein taiteen muoto ja pidän yhtä paljon sen eri lajityypeistä ja tekemistavoista. Arvostan elokuvia, jotka yllättävät, tuottavat tunteita, lisäävät viisautta, provosoivat, mutta joskus riittää, että ne sisältävät kiehtovia elokuvallisia ottoja.”